Toegangscontrole

Toegangsverlening en toegangscontrole zijn onmisbaar voor een pand of terrein. Om te voorkomen dat iedereen toegang heeft, kan NBA voor U een toegangscontrole systeem aanleggen. Van een enkele deur tot een compleet pand met een netwerk van lezers zijn leverbaar. Door het aanbieden van een pas, code, vinger of gezicht kan b.v. de toegangsdeur of een slagboom worden geopend. Eventueel is deze vorm van toegangscontrole ook te combineren met Uw inbraaksignalering.

Inbouw kaartlezer

Om de toegang tot verschillende deuren te verlenen, kunt u de kaartlezer plaatsen. Deze kaartlezer kunt u volledig programmeren. Met behulp van de kaartjes ( ook wel druppels genoemd ) kunnen de toegewezen personen dan toegang krijgen tot een deur. Personen die niet bevoegd zijn om door een deur te gaan, zullen dan ook geen toegang krijgen.

Multi format lezer

De P50 is een multi formaat lezer. Dit houdt in dat met deze lezer verschillende type kaarten zijn te lezen. De lezer wordt aangesloten op een controller van CVDI of Paxton.

Gezichtsherkenning

De gezichtsherkenning terminal zorgt ervoor dat u een deur of poort kunt openen d.m.v. gezichtsherkenning. In de database kunnen duizenden gezichten worden opgeslagen, waarbij er diverse meetpunten zijn. De lezer detecteert snel en is tevens voorzien van een vingerafdruk lezer. Voor de nachtsituatie is er een ingebouwde infrarood verlichting aanwezig.

Tag

Dit is de compacte kaart (tag) voor de kaartlezer. Hij kan eenvoudig aan uw sleutelbos gemaakt worden.

Intercom

De videointercom is voorzien van een beldrukker en een camera. De camera kan worden bekeken op een binnenpost en/of op een smartphone. Indien er een elektrische vergrendeling aanwezig is, kan ook de deur worden geopend. Optioneel is de camera ook te koppelen aan een recorder van het camerasysteem. Er is ook een modulaire intercom leverbaar, welke kan worden voorzien van extra modules, zoals extra beldrukkers of een codeslot. Zo is er aan een poort 1 module, waarin een intercom, camera en codeslot zijn samengevoegd.