Camerasystemen

NBA Beveiligingstechniek heeft diverse camera´s en opnameapparatuur in haar pakket. Door dit uitgebreide pakket, kan het camerasysteem prima aansluiten op de wens van de klant. Van binnencamera´s tot weersbestendige buitencamera´s, van camera´s gemonteerd in het zicht, tot verdekt opgestelde camera´s; het kan allemaal.

Digitale recorder

Dit is de digitale videorecorder. Dit apparaat heeft een grote opslag capaciteit. De beelden kunnen ook worden bekeken via Uw netwerk zodat U altijd en overal de beelden kunt bekijken. De beeldkwaliteit is zeer goed. Er kan heel makkelijk worden gezocht naar een stuk video door te selecteren op tijd en datum van de gebeurtenis. De digitale videorecorders, zijn verkrijgbaar voor 1 tot 16 camera’s. Voor de backup van de beelden kan gebruik worden gemaakt van de ingebouwde USB-poort om ze vervolgens op uw pc te bekijken.

LCD monitor

Natuurlijk mag, voor het bekijken van de beelden op de recorder, de monitor niet ontbreken. Deze hoogwaardige monitoren zijn verkrijgbaar in diverse formaten van 19 inch tot 50 inch. Er zijn diverse beugels leverbaar voor aan de wand of het plafond.

Software

Met de bijgeleverde iVMS software kunnen de beelden live worden bekeken op een PC. Ook kunnen de beelden worden opgeslagen, zodat deze eenvoudig kunnen worden doorgestuurd naar de politie.

App voor smartphone

Voor de smartphone is de HikConnect app beschikbaar voor ioS en Android. Met deze app kunnen de beelden worden bekeken en kan worden afgespeeld op uw telefoon of tablet.

HD camera

Voor plafond montage zijn er deze TVI HD dome-camera´s. Leverbaar in verschillende opname resoluties. Voor als U wel een goed camerabeeld wilt, maar geen opvallende camera´s in het zicht is dit een prima oplossing. Er zijn ook dome camera´s leverbaar voor buiten en eventueel met zoomlens en afstandsbesturing. Zo kunt U op afstand bepalen wat U wilt zien.

IP camera’s

De IP camera is bij uitstek geschikt als buitencamera. Leerbaar in diverse resoluties. Doordat het opname element enorm lichtgevoelig is, kan er met weinig licht toch een mooi kleurenbeeld worden gemaakt. Indien er in totale duisternis moet worden gekeken, zal de ingebouwde infrarood verlichting ervoor zorgen dat er toch een mooi (zwart-wit) beeld wordt gemaakt. De behuizing van de camera is uitgevoerd in zwart of wit.

Miniatuur camera

Indien de camera’s niet door anderen mogen worden gezien, hebben wij ook miniatuur-camera’s. Deze kunnen perfect worden weggewerkt in plafonds, wanden of apparatuur. De beeldkwaliteit van deze camera’s is, ondanks de afmetingen, zeer goed.