NBA Installatietechniek BV verzorgt graag Uw telecommunicatie voorzieningen. Het aanvragen van een telefoonlijn en het plaatsen van de apparatuur is voor ons geen probleem. Van een eenvoudige analoge telefoonlijn tot een meervoudige ISDN aansluiting. Alle kennis en apparatuur is aanwezig om ook dit onderdeel van ons pakket perfect voor U te verzorgen.
Voor de kleine en middelgrote bedrijven zijn er diverse telefooncentrales leverbaar. Op de KXTDA-15 van Panasonic kunnen maximaal 4 ISDN lijnen worden aangesloten. Het maximale aantal digitale systeemtoestellen bedraagt 12 en daarnaast kunnen er ook nog 4 analoge toestellen op worden aangesloten. De configuratie kan ook worden aangepast zodat er maximaal 12 analoge toestellen en 8 digitale systeemtoestellen kunnen worden aangesloten.
Panasonic KXTDA-15
photo01
De KXTDA-30 van Panasonic is net even groter en kan voorzien in maximaal 6 ISDN lijnen. Standaard heeft de centrale 4 hybride poorten waar 4 analoge en 4 digitale systeemtoestellen op kunnen worden aansloten. Daarnaast zijn er 2 sloten vrij, waar naar keuze een kaart voor 8 analoge toestellen of 8 digitale systeemtoestellen in kan worden geplaatst. Hierdoor komt het maximale aantal toestellen op 28.
Panasonic KXTDA-30
photo01
Als er nog meer toestellen of ISDN lijnen moeten worden aangesloten, komt de KXTDA-100 of de KXTDA-200 in aanmerking. De capaciteit van de KXTDA-100 is 32 ISDN lijnen en 64 toestellen. Voor de KXTDA-200 is dit 64 ISDN lijnen en 128 toestellen. De centrales zijn opgebouwd uit een kast met een aantal vrije sloten, waar naar keuze toestelkaarten of netlijnkaarten in kunnen worden gestoken. Zo kan de capaciteit en daarmee de kostprijs van de centrale precies op de behoefte worden afgestemd en hoeft U geen capaciteit te kopen die U niet nodig heeft.
Panasonic KXTDA-100 / 200
photo01
APC