NBA Installatietechniek BV is de beveiligingsspecialist voor bedrijf en particulier. Elk systeem wordt afgestemd op de eisen van de klant, zonder het beveiligingsplan uit het oog te verliezen. Ons doel is het leveren van een optimale beveiliging, een nette aanleg van de componenten en een glasheldere uitleg over de (eenvoudige) werking van het systeem.
Als hart van het systeem hebben wij gekozen voor de GalaXy Dimension inbraakmeldcentrale. Deze uiterst betrouwbare centrale staat garant voor een zeer eenvoudige bediening en maximale mogelijkheden. De centrale is leverbaar in diverse uitvoeringen. (maximaal 500 ingangen). In de centrale zijn draadloze en bedrade detektoren te combineren. Op deze wijze kan er een ideale mix worden gemaakt tussen standaard, bedrade detektoren en draadloze detektoren, daar waar bekabeling geen optie is.
Centrale Galaxy Dimension
photo01
Om de bediening te optimaliseren, heeft Honeywell een touchscreen bedienpaneel ontwikkeld. Het GalaXy TouchCenter kan de centrale bedienen en uitlezen. Dit staat garant voor eenvoud in de bediening en gemak bij het uitlezen van het geheugen of een storing. Ook kan de systeemstatus direct worden afgelezen of verandert. Er kunnen vanaf het paneel ook uitgangen worden aangestuurd voor de bediening van b.v. verlichting of airco.
Het touchscreen bedienpaneel
photo01
Voor de bediening van het systeem, zal er minimaal 1 bedienpaneel worden aangelegd. Dit bedienpaneel is uitgevoerd met een LC-display, zodat U op een overzichtelijke manier het systeem kunt bedienen. Op elke centrale kunnen ten minste 10 bedienpanelen worden aangesloten. Voor de kaartbediening is er een keyprox bedienpaneel leverbaar. Dit bedienpaneel ziet er hetzelfde uit als een MKVII, maar heeft rechtsonderin een ingebouwde kaartlezer.
Bedienpaneel GalaXy MK VII
photo01
APC