NBA Installatietechniek BV heeft diverse camera´s en verwerkingapparatuur in haar pakket. Door dit uitgebreide pakket, kan het camerasysteem prima aansluiten op de wens van de klant. Van binnencamera´s tot weersbestendige buitencamera´s, van camera´s gemonteerd in het zicht, tot verdekt opgestelde camera´s; het kan allemaal.
Dit is de digitale videorecorder. Dit apparaat heeft een grote opslag capaciteit. De beelden kunnen ook worden bekeken via Uw netwerk zodat U altijd en overal de beelden kunt bekijken. De beeldkwaliteit is zeer goed. Er kan heel makkelijk worden gezocht naar een stuk video door te selecteren op tijd en datum van de gebeurtenis. De digitale videorecorders, zijn verkrijgbaar voor 1 tot 16 camera’s. Voor de backup van de beelden kan gebruik worden gemaakt van de ingebouwde USB-poort om ze vervolgens op uw pc te bekijken.
Digitale videorecorder
photo01
Natuurlijk mag, voor het bekijken van de beelden, de monitor niet ontbreken. Deze hoogwaardige monitoren zijn verkrijgbaar in diverse formaten van 9 inch tot 21 inch, in zwart-wit en kleur. Er zijn ook monitoren met een ingebouwde quad verkrijgbaar zodat er ruimte kan worden bespaard. Ook ruimte besparend zijn de LCD schermen verkrijgbaar van 15 tot 21 inch.
LCD monitor
photo01
Voor plafond montage zijn er deze onopvallende dome-camera´s. Leverbaar in verschillende formaten en uiteraard in zwart-wit en kleuren uitvoering. Voor als U wel een goed videobeeld wil, maar geen opvallende camera´s in het zicht is dit een prima oplossing. Er zijn ook dome camera´s leverbaar voor buiten en eventueel met zoomlens en afstandsbesturing. Zo kunt U op afstand bepalen wat U wilt zien.
Plafond camera
photo01
APC