Brandmeldsystemen vereisen een speciale aandacht. Niet alleen Uw kostbare bezit, maar ook Uw persoonlijke veiligheid kan in gevaar komen door een brand. De brandmeldsystemen van NBA Installatietechniek BV zijn doordacht opgebouwd voor een optimale werking. Of het nu gaat om een systeem op eigen initiatief of een door de brandweer opgelegd pakket van eisen, wij kunnen het voor U regelen. Deskundig advies en vakkundige aanleg van het systeem staan garant voor een goede werking.
De brandmeldcentrale vormt de basis voor elk brandmeldsysteem. Uitvoerig getest en gecertificeerd volgens de strengste eisen. Van 4 tot 32 melderlussen kunnen worden aangesloten op de centrales van Notifier. Elke melderlus bevat maximaal 20 brandmelders. Voorzien van aansluiting voor een nevenpaneel bij de entree, zodat er bij de ingang van het pand kan worden gekeken waar de brandmelding vandaan komt.
Notifier brandmeldcentrale
photo01
Voor de detektie van rook wordt gebruik gemaakt van optische brandmelders. Deze detektor kan in de meeste ruimtes worden toegepast. Door het meten van rook in een ruimte wordt de brand gedetekteerd. Het voordeel is een snelle detektie, ook bij een beginnende brand.
Notifier optische brandmelder
photo01
Natuurlijk kan een brand ook door een persoon worden ontdekt. Om dan alarm te kunnen slaan zijn er handmelders. Deze worden vooral geplaatst bij brandhaspels en nooduitgangen, zodat men tijdens de vlucht op eenvoudige wijze de brand kan melden.
Handmelder
photo01
APC